K-Laser vahvistuu Tommi Leinosella

MESTIS / Uutinen
Oululainen Kiekko-Laser on solminut yksivuotisen sopimuksen viime kaudella Hokin riveissä puolustaneen Tommi Leinosen kanssa.

Oululaislähtöinen puolustaja Tommi Leinonen, 23, siirtyy Kajaanista takaisin kotimaisemiin miehen sorvattua yksivuotisen pelaajasopimuksen Mestis-tulokas Kiekko-Laserin kanssa. SM-liigapelejä niin Kärpissä kuin HPK:ssakin urallaan tahkonnut Leinonen täräytti viime kaudella Hokin sotisovassa 39 Mestiksen runkosarjaottelussa yhteensä viisi (2+3) tehopistettä.

Hokin lisäksi isokokoiselta Leinoselta löytyy Mestis-kokemusta myös TuTon ja LeKin riveistä.

– Tommi on iso ja vahva puolustaja, joka pelaa hyvää peruspeliä. Tarvittaessa myös kovuuttakin löytyy. Leinonen sopii meidän joukkueemme nuoreen ja potentiaaliseen profiiliin hyvin. Lähdemme nyt yhdessä kehittämään tuota potentiaalia, toteaa Kiekko-Laserin toiminnanjohtaja Miikka Järvenpää.

Testipelaajia mukaan harjoituksiin

Leinosen sopimuksen lisäksi Kiekko-Laser ilmoitti ottaneensa näytille peräti seitsemän pelaajaa. Laser-paidasta pelipaikkaa hakevat puolustajat Markus Himanka, Mikko Korkiakoski ja Matias Kuusisto sekä hyökkääjät Olli-Matti Järvelä, Antti Maaninka, Sami Nurmenniemi ja Mikko Kaunismäki.

Testipelaajien tilannetta tarkastellaan oululaisseuran tiedotteen mukaan viikottain.

Kiekko-Laserilla on nyt julkaistun nimien myötä kasassa yhteensä 20 pelaajasopimusta ja seitsemän try-out-sopimusta alkavalle Mestis-kaudelle 2010–2011.

» Lähetä palautetta toimitukselle