K-Laser vahvistuu Julkusella ja Similällä

MESTIS / Uutinen
Oululainen K-Laser vahvistaa ensi kauden Mestis-miehistöään, kun maalivahti Petteri Similä ja hyökkääjä Olli Julkunen pukevat jatkossa kotkapaidan päälleen.

Mestis-karkeloissa viime kaudet kannuksia Kouvolan KooKoon sotisovassa hankkinut 29-vuotias Olli Julkunen palaa pitkän kierroksen jälkeen takaisin Ouluun, sillä mies lähti aikanaan A-juniori-ikäisenä syksyllä 1999 haistelemaan uusia tuulia Ruotsin puolelle.

Urallaan monessa eri seurassa kierrellyt laitahyökkääjä haki uutta perspektiiviä pelaamiseensa myös edelliskaudella, kun KooKoon päävalmentaja Ismo Lehkonen istutti Julkusen puolustajan paikalle. Kouvolalaismiehistön riveissä yhteensä 55 runkosarja- ja pudotuspeliottelussa tehot 14+19 tekaissut Julkunen pisti nimensä kaksivuotiseen pelaajasopimukseen K-Laserin kanssa.

– Julkunen on isokokoinen ja miehellä on hyvä laukaus. Hän tuo tulivoimaa kärkiketjuun. Iso kala meidän mittakaavassa ja hieno saada joukkueeseen, toteaa K-Laserin päävalmentaja Mikko Manner.


Olli Julkunen pukeutuu jatkossa K-Laserin sotisopaan.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

Similä maalin suulle – runkopelaajille jatkosopimuksia

Julkusen lisäksi oululaiset saavat myös toisen paluumuuttajan, kun viime kaudella KalPan SM-liiga- ja SaPKon Mestis-joukkueissa kiekkoja torjunut maalivahti Petteri Similä, 21, allekirjoitti yksivuotisen pelaajasopimuksen K-Laserin kanssa.

– Tarkoituksena on saada kaksi maalivahtia, jotka pystyvät haastamaan toisiaan. Similällä on kova into mennä eteenpäin, sanoo K-Laserin urheilutoimenjohtaja Miikka Järvenpää.

K-Laser on edellä mainittujen sopimusten lisäksi solminut yksivuotiset jatkot puolustajien Petri Seppäsen ja Joonas Ryynäsen sekä hyökkääjien Janne Nivan, Jussi Nättisen, Jari Löfmanin ja Tomi Ståhlhammarin kanssa.

– Kunnianhimoa ja halua menestyä, sitä joukkueeseen haetaan. Raikkautta ja kokemusta, kommentoi K-Laserin pääpiiskuri Manner.

» Lähetä palautetta toimitukselle