Kärppiin ei muutoksia

LIIGA / Uutinen
SM-liigan siirtoaikaa on jäljellä vielä n. vuorokausi. Perjantain ja lauantain välisenä yönä umpeutuvan määräajan viimeisenäkin päivänä neuvotellaan viimeisistä siirroista. Liigakolmonen Kärpät ei toimitusjohtaja Juha Junnon mukaan ole pelaajia hankkimassa.

- Jos mitään ihmettä ei tapahdu on joukkueemme loppukauden tässä muodossa. Toki seuraamme tilanteen loppuun asti, mutta kenenkään meille tuleminen vaikuttaa varsin epätodennäköiseltä. Varmuudella meiltä ei lähde ketään, Junno kommentoi.

- Olemme joukkueeseen täysin tyytyväisiä. Kannattaa muistaa, että hankinta on aina myös riski, Junno jatkaa.

Kärpät taisteli viimeiseen asti omasta kasvatistaan Hannes Hyvösestä, joka valitsi kuitenkin Elitserienin Färjestadin.

- Olimme lähellä siirtoa ja olisimme halunneet Hanneksen tänne. Nyt kävi kuitenkin näin. Ratkaisuun vaikutti useita eri seikkoja, Junno kommentoi Hyvosen valintaa.

SM-liigan siirtosysteemin muuttamista on vaadittu useissa piireissä. Toimitusjohtaja Junnolla on asiasta selkeä näkemys.

- Sarjan sisäisten siirtojen takaraja pitää saada aikaisemmaksi. Joulukuun alku olisi hyvä takaraja. Mielestäni on eri asia, jos seurat hankikivat vahvistuksensa ulkomailta. Nykyisillä säännöillä liian moni joukkue myy pelaajiaan, niin kuin olemme viime aikoina nähneet, Junno totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle