Kärppien Korpela lainalle Hermekseen

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Kärppien 21-vuotias laitahyökkääjä Harri Korpela siirtyy kahden ottelun ajaksi lainalle Kokkolan Hermekseen. Näin Kärpät antaa mahdollisuuden ennen joulua Mikkelin Jukureissa vuokralla olleelle Pekka Saarenheimolle. Saarenheimo pelasi vuoden vaihteessa nuorten MM-kisoissa Tsekeissä, ja esiintyi siellä vähäiseen peliaikaan nähden ihan kohtuullisesti, joten näyttöpaikka liigajoukkueeseen on nyt ihan paikallaan.

Korpela on Hermeksen riveissä ottelut 9.1. Hermes-K-Vantaa ja 12.1. KooKoo-Hermes. Sen jälkeen seuraava peli Hermeksellä on 16.1. Hermes-KJT. Korpela on 184 senttinen ja 84 kiloinen, ja hänen vahvuudet ovat hyvä liike, karvaus ja taklaus. Korpelan saldo tämän kauden liigapeleissä on ollut 33 ottelua tehoilla 0+0=0 (8 min.)

Hermeksessä nähdään nyt muutoinkin paljon pohjoispohjalaista verta, sillä Kokkolassa pelaa tällä hetkellä Korpelan lisäksi neljä Kärppä-taustaista pelaajaa; Valtteri Vimpari (p), Juha Salmu (p), Tatu Backman (kh) sekä Juho Luoma (lh). Lisäksi pohjoispohjalaista verta Hermeksen vahvuudessa edustaa nivalalainen voimahyökkääjä Pasi Nielikäinen, joka on Kokkolassa lainassa HIFK:stä.

» Lähetä palautetta toimitukselle