Kärppien ja Hokin välillä pelaajaliikennettä - Humalojalle liigadebyytti

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Humalojan vahvat otteet poikivat näytönpaikan Liigaan.
Kuva © Antti Varonen
Pelaajaliikenne Kärppien ja Hokin välillä jatkuu, kun Hokin Miska Humaloja siirtyy lainalle Ouluun ja Antti Kalapudas tulee paluupostissa Kajaaniin.

Miska Humaloja siirtyy Kärppien vahvuuteen viikon mittaisella lainasopimuksella. 24-vuotias hyökkääjä on iskenyt Mestiksessä kuluvalla kaudella 20 ottelussa hyvät tehot 10+13.

− Miskalle mielestäni hieno mahdollisuus päästä näyttämään osaamistaan Liigassa. Mies lähtee samoilla saatesanoilla Ouluun kuin Markus Piispanen ja Aleksi Mäkelä kenttäpelaajista ennen häntä, hyvät otteet Mestiksessä syksyn aikana ovat poikineet tämän näyttömahdollisuuden. Hieno homma "Miselle", että saa näyttöpaikan, kommentoi Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen.

− Hienoa, että yhteistyö meidän ja Hokin välillä toimii, mistä osoituksena jälleen uuden pelaajan debytointi Liigassa, iloitsi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Lisäksi jo aiemmin Kärppien riveihin Hokki-pelaajista liittyneet maalivahti Antti Lehtonen sekä puolustaja Aleksi Mäkelä jatkavat lainalla oululaisryhmässä kuluvan viikon loppuun saakka.

Hokki saa kuitenkin miehistöönsä vastavuoroisesti kärppähyökkääjä Antti Kalapudaksen, joka on alkukaudesta iskenyt Kärpissä 12 ottelussa tehot 2+1. Kalapudas on kajaanilaisillekin tuttu pelaaja jo viime kaudella, sillä 19-vuotias keskushyökkääjä tehtaili joukkueessa 40 ottelussa tehot 12+19.

− Kalapudas on tuttu pelaaja viime vuodelta, oli käytännössä koko vuoden meidän mukana. Niille pelaajille, jotka olivat viime vuonnakin joukkueessa mies on jo tuttu. Lisäksi Aku Kestilälle, Sami Anttilalle ja Taneli Siikaluomalle, jotka ovat Oulusta tulleet, mies on tuttu sitten tuolta Kärppien A-nuorista, Laukkanen totesi.

−  Hyvä pelaaja joukkueelle, kun on tuttu valmennukselle ja valtaosalle pelaajista. Todennäköisesti Kalapudas ottaa Humalojalta vapautuneen sentterin paikan.

» Lähetä palautetta toimitukselle