ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Kärppäsentterit sairastuvalla

LIIGA / Uutinen
Oulun Kärppien keskushyökkääjä Jari Viuhkola joutuu parantelemaan takareisivammaansa todennäköisesti marraskuun maaottelutaukoon saakka. Myös joukkueen toinen kärkisentteri Daniel Corso kärsii jalkavammasta.

Jari Viuhkola loukkasi takareitensä tiistaina joukkueen harjoituksissa. Mies palasi tuolloin Jyväskylästä Ouluun ja jätti vierasreissun kaksi peliä väliin.

Näillä näkymin Viuhkola joutuu huilamaan jopa marraskuun alun maajouekkutaukoon saakka. Täten häneltä jää SM-liigaotteluiden lisäksi väliin CHL-ottelu Magnitogorskia vastaan. Viuhkola kävi kesällä selkäleikkauksessa ja jätti harjoituskauden ottelut väliin. Täten miehen pelikunnon hakemiselle tuli paha kolaus.

- Viuhkolan tilanteesta ei vielä ole lopullista diagnoosia, mutta näyttää siltä, että paluu menee maajoukkuetauon yli, kommentoi Kärppien päävalmentaja Matti Alatalo.

Daniel Corso sai syyskuun lopun Jokerit-ottelussa kiekon jalkaansa. Hänen piti palata kaukaloon parin viikon tauon jälkeen, mutta vamman parantuminen on venynyt ja venynyt. Tarkkaa ajankohtaa kanadalaisen paluulle ei oululaisleirissä tiedetä.

- Ikävä jalkavamma, jonka vuoksi hän on ollut jo pidempään sivussa. Tarkkaillaan päivä kerrallaan, Alatalo sanoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle