Kärppä-pakistossa loukkaantumisia

LIIGA / Uutinen
Kesken tammikuun kiireisimmän kiekkokauden on Oulun Kärppien puolustusta kohdannut loukkaantumissuma. Juuri kun Kärpät sai parannettua pitkäaikaispotilaansa kokeneen Mikko Haapakosken joulutauon jälkeen peliin mukaan, on nyt vuorossa muut joukkueen runkopakit. Loukkaantuneena ovat tällä erää Kristian Taubert, Lasse Kukkonen ja Steve Shirreffs.

Kristian Taubertia vaivaa selkä, todennäköisesti Krisse palaa mukaan lauantain Ilves-vierasmatsiin. Lasse Kukkoselta murtui kämmenluu lauantaina Kerho-pelissä ja Steve Shirreffsillä jalkapöytä sunnuntain HIFK-matsissa. Molempien herrojen poissaolo kestää 2-3 viikkoa. Pekka Kangasalusta oli lauantain Kerho-pelistä pois kylkivamman takia mutta pelasi seuraavana päivänä Helsingissä HIFK:iä vastaan.

Loukkaantumissuma tietää nuorelle 17-vuotiaalle juniorille Joni Pitkäselle peliaikaa. Pitkänen on pelannut tällä kaudella edustusjoukkueessa kaksi peliä, joten pääsemme ottamaan lisätuntumaa nuorukaisen otteisiin. Muut ringissä olevat pakit ovat Harri Aho, Mikko Haapakoski, Oleg Romanov, Ville Piekkola, Karri Kivi, Mikko Lehtonen ja Pekka Kangasalusta.

Kärpät eivät hae aktiivisesti loukkaantuneiden tilalle vahvistuksia puolustukseen.

» Lähetä palautetta toimitukselle