Kärpille kokemusta hyökkäykseen - Juha Koivisto siirtyy Ouluun

LIIGA / Uutinen
Koivisto pelasi viime kaudet HPK:ssa.
Kuva © Timo Savela
Oulun Kärpät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Juha Koiviston kanssa. Samalla joukkue tiedotti koeajalla olleen Kristian Kankaan poistuvan joukkueesta.

Juha Koivisto pelasi jo alkukaudesta pätkäsopimuksella Iso-Britannian pääsarjassa Sheffield Steelersissä. 33-vuotias laitahyökkääjä viimeisteli joukkueessa kahdeksassa ottelussa yhden täysosuman.

Liigassa Koivisto kiekkoili neljä edelliskautta HPK:ssa. Viime kaudella hän tehtaili 37 runkosarja ja- pudotuspeliottelussa tehot 6+3. Liigassa Koivisto on edustanut HPK:n lisäksi SaiPaa ja liigaotteluita hänellä on vyöllään kaikkiaan 341.

Vantaalaislähtöisellä laitahyökkääjällä on myös 357 ottelun kokemus Mestiksestä, jossa hän pelasi Jukureissa, Kiekko-Vantaassa sekä Sportissa.

− Juha tulee täydentämään alempia ketjuja Sami Anttilan ja Otto Karvisen loukkaantumisten myötä. Hän on erinomainen joukkuepelaaja ja tulee tuomaan lisää vaihtoehtoja rosteriimme, kertoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Kärpät kertoi myös, että koeajalla joukkueessa ollut hyökkääjä Kristian Kangas ei jatka oululaisryhmässä. 24-vuotias hyökkääjä esiintyi kärppäpaidassa kolmessa ottelussa ilman tehopisteitä.

− Meillä ei ollut Kristianille tarjolla kehittymisen kannalta riittävää roolia, joten koimme parhaana vaihtoehtona päästää hänet etsimään pelipaikkaa muualta, Aho totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle