Kärpät vahvisti Haatajan paluun

LIIGA / Uutinen
Haataja palaa kotiin.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Huhut Juha-Pekka Haatajan paluusta Kärppiin saivat perjantaina päätöksen, kun oululaisseura julkisti miehen sopimuksen.

Kärppien hyökkäys saa kovan vahvistuksen, kun Juha-Pekka Haataja, 31, allekirjoitti seuran kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Hän siirtyy takaisin Kärppiin Moskovan alueen HK Atlant Mytištšistä, jonka kanssa tehdyn sopimuksen hän purki aiemmin kuluvalla viikolla.

− Hyvä fiilis kaikin puolin. Paluu tuttuun paikkaan ja omaan kotiseuraan. Minulle oli itsestään selvää, että tulen Kärppiin, jos en jää Venäjälle, kommentoi Haataja.

Myös urheilutoimenjohtaja Harri Aho oli hyvillään paluumuuttajasta. 

− On hienoa saada Juha-Pekka takaisin kärppänuttuun. Hänellä on iso kärppäsydän ja hän on erittäin tervetullut. Haataja tuo meille tehoja hyökkäyspäähän. 

Oululaislähtöinen Haataja palasi Kärppiin edellisen kerran Rauman ja Helsingin reissultaan kesällä 2011. Tuolloin hän solmi seuran kanssan 2+1+1+1 -vuotisen sopimuksen. Kaudella 2011−2012 hän jakoi SM-liigan maalipörssin voiton. Seuraavalla sesongilla tahti oli vielä kovempi ja hyökkääjä kirjautti tililleen sekä maali- että pistepörssin kärkitilat. 

Hyvät otteet huomattiin kuitenkin myös itärajan takana, ja lopulta pistelinko houkuteltiin KHL-seura HK Atlant Mytištšin riveihin kesällä 2013. Kausi ei kuitenkaan sujunut odotusten mukaan, kun 42 ottelussa tilastoihin merkittiin lukemat 5+9=14.

» Lähetä palautetta toimitukselle