Kärpät tiedotti sopimuksista, mukana Jevgeni Davidov

LIIGA / Uutinen
Kärpät julkaisi tänään pelaajasopimuksia, joiden mielenkiintoisin nimi on epäilemättä mm. Winnipegissä, Floridassa ja Ottawassa NHL:ää tahkonnut Jevgeni Davidov.

Kokenut (34-vuotias) ja hanakasti maaleja tehnyt hyökkääjä Davidov on NHL- ja IHL-uransa lisäksi pelannut mm. Neuvostoliiton/Venäjän, Ruotsin, Ranskan sekä Sveitsin sarjoissa ja viimeisimmäksi Sveitsin ykkösdivisioonassa. Paras NHL-kautensa Davidovilla oli Winnipegissä Selänteen tulokaskautena 92-93 tehoilla 28+21 = 49. Elitserienissä Davidov voitti kaudella 96-97 maalikuninkuuden 30:llä maalilla.

Lisäksi julkaistiin liuta jatkosopimuksia omien kasvattien ja A-junioreiden kanssa, tulevaisuutta turvaamaan. Sopimuksen tehneitä ovat Mikko Lehtonen (3 v), Kimmo Koskenkorva (1 v), Mika Pyörälä (3 v), Harri Korpela (2 v), Topi Jaakola (2 v), Henrik Juntunen ( 2v), Tuomo Harjula, Juha-Pekka Haataja (vuokralle Vaasan Sportiin), Jani Södö sekä Janne Pesonen. Näiden lisäksi on ns. liigasopimus tehty seuraavien A-junioreiden kanssa: Jyri Junnila, Sami Leskelä ja Vesa Junkkonen.

Mikko Haapakoski jatkaa Kärppien organisaatiossa A-junioreiden valmennusportaassa Antti Alamikkelän ohella.

» Lähetä palautetta toimitukselle