TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Kärpät testaa yliopistotaustaista Kivihalmetta - "Hänellä on paljon oikeita ominaisuuksia tähän liigaan"

LIIGA / Uutinen
Kärppien miehistöön liittyy uusi puolustaja.
Kuva © Sirpa Pöyhönen sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Viime vuodet NCAA-yliopistosarjassa kiekkoillut puolustaja Teemu Kivihalme vahvistaa Kärppien takalinjoja koeaikasopimuksella.

Kärpät solmi Teemu Kivihalmeen kanssa syyskuun loppuun saakka ulottuvan koeaikasopimuksen. Oululaisryhmälle tuli tarve puolustajavahvistuksella Joonas Lyytisen tehtyä tulokassopimuksen aiemmin kesällä Nashville Predatorsin kanssa.

− Lyytisen lähdön myötä kokoonpanossa oli tarve monipuoliselle, hyvin luistelevalle puolustajalle. Kivihalmeen sukujuuret ovat Oulussa, mikä on myös positiivinen asia sillä haluamme joukkueeseen pohjoissuomalaista taustaa omaavia, eteenpäin pyrkiviä pelaajia, kertoi Kärppien päävalmentaja Mikko Manner.

Yhdysvaltojen sekä Suomen passit omistava Kivihalme on pelannut viimeiset kolme kautta Colorado Collegen joukkueessa NCAA-sarjassa. Viime kaudella 22-vuotias puolustaja kokosi 36 ottelussa tehot 2+8. 

Kivihalme on Nashville Predatorsin viidennen kierroksen varaus kesältä 2013. 

− Teemu on mielenkiintoinen pelaaja. Hän on hyvä kahden suunnan puolustaja, joka pystyy tarvittaessa tukemaan hyökkäyksiä ja pelaamaan nopeatempoista peliä. Hänellä on paljon oikeita ominaisuuksia tähän liigaan, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kuvaili.

» Lähetä palautetta toimitukselle