IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Kärpät teki kolme pelaajahankintaa SaiPasta

LIIGA / Uutinen
Davis vaihtaa ensi kaudella kärppänutun ylleen.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Hallitseva Suomen mestari Kärpät tiedotti maanantaina kolmesta uudesta pelaajahankinnasta. Kärppien paitaa ensi kaudella kantavat SaiPaa viime kaudella edustaneet puolustajat Dan Spang ja Ryan Glenn sekä hyökkääjä Patrick Davis.

Jokainen pelaaja solmi Kärppien kanssa kahden kauden mittaisen sopimuksen.

− Dan Spang ja Ryan Glenn ovat pelanneet Liigassa isoissa rooleissa ja uskomme heidän pystyvän samaan Kärpissä, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho uusia puolustajahankintoja.

Glenn esiintyi viime kaudella SaiPan riveissä 59 runkosarjan ottelussa, joissa syntyi yhdeksän maalia sekä 21 syöttöä.

Spang on edustanut Suomessa SaiPan lisäksi HPK:ta. Otteluita vyölle on kertynyt yhteensä 73 ja tehopisteitä 26.

Viime kaudella ahkerasti vastustajien maaliverkkoja pöllyttäneen Patrick Davisin saaminen Kärppien vahvuuteen on myös mieluinen asia urheilutoimenjohtajalle. 

− Davis tuo luisteluvoimaisena pelaajana hyökkäykseemme suoraviivaisuutta ja tehokkuutta maalintekoon, kommentoi Aho puolestaan hyökkääjä Davisin hankintaa. 

Sekä laitahyökkääjänä että keskushyökkääjänä pelaamaan kykenevä Davis viimeisteli viime kaudella runkosarjassa 22 maalia ja antoi 13 maaliin johtanutta syöttöä.

Uusien pelaajahankintojen lisäksi Kärpät tiedotti, että se on solminut kolmevuotisen sopimuksen Kärppien A-junioreissa viime kaudella pelanneen Vili Saarijärven kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle