JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Kärpät kiinnitti tšekkihyökkääjän

LIIGA / Uutinen
David Kvetonin kotihallina toimii seuraavalla kaudella Raksila.
Kuva © Asko Veteläinen - http://www.askovetelainen.com
Oulun Kärpät on tehnyt 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen David Kvetonin kanssa.

Viimeiset kuusi kautta Tšekin pääsarjajoukkue HC Trineciä edustanut laitahyökkääjä David Kveton siirtyy Kärppiin. 1+1-vuotisen sopimuksen oululaisten kanssa sorvannut Kveton, 25, hakee Suomesta uusia haasteita uralleen.

– Olen pelannut Tšekissä monta kautta ja halusin uuden haasteen. Olen ymmärtänyt, että joukkue on hyvä ja se aikoo palata huipulle. Toivottavasti voin olla avuksi seuran tavoitteissa ja menestyä Kärppien kanssa, Kveton kommentoi.

Kärpissä uusi tšekkivahvistus otetaan ilolla vastaan. Seuran urheilutoimenjohtaja Harri Ahon mukaan edelliskaudella Trinecin sotisovassa kaiken kaikkiaan 65 runkosarja- ja pudotuspelikamppailussa tehot 20+22 takonut Kveton on ollut oululaisten "tutkassa" jo pidemmän aikaa.

– Olemme todella tyytyväisiä, että David halusi tulla meille. Olemme seuranneet häntä pitkään ja tiedämme hänen sopivan meille, Aho selventää.

Myös päävalmentaja Lauri Marjamäki on tyytyväinen Kvetonin hankinnasta.

– Kveton on kiinnostava pelaaja, joka varmasti sopii meille. Odotan hänestä kärkiketjujen miestä. Viimeiset viisi kautta Tšekin liigassa ovat vakuuttavat, Marjamäki suitsuttaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle