Kärpät kiinnitti runkopelaajiaan - 17-vuotiaalle Koskenkorvalle pitkä jatkosopimus

LIIGA / Uutinen
Koskenkorva on tuorein lupaus Kärppien pelaajatuotannossa.
Jesse Koskenkorva on solminut Kärppien kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen. Myös Jani Hakanpää, Miska Humaloja ja Jari Sailio jatkavat joukkueessa.

Kärpät on solminut jatkosopimukset yhteensä neljän pelaajansa kanssa. 17-vuotias Jesse Koskenkorva jatkaa oululaisseurassa kolmivuotisen jatkosopimuksensa myötä aina vuoteen 2020 saakka.

− Olen aina halunnut pelata Liigaa nimenomaan Kärpissä, ja se on ollut iso tavoite, jonka eteen olen töitä tehnyt. Molemmat osapuolet olivat tyytyväisiä sopimukseen, niin mikäs sen hienompaa kuin jatkaa tutussa seurassa, Koskenkorva kertoi joukkueen verkkosivuilla.

Nuoren hyökkääjän hyppy A-nuorten SM-liigasta miesten tasolle on tapahtunut jouhevasti. Neljässä ottelussa Koskenkorva on tehnyt kaksi maalia.

− Koskenkorva on osoittanut pystyvänsä pelaamaan Liigassa omilla vahvuuksillaan alusta asti. Hän on hyvä ja lahjakas nuori pelaaja, ja on upea homma saada pidettyä hänet Oulussa pitkällä sopimuksella, urheilutoimenjohtaja Harri Aho kommentoi.

Miska Humaloja ja Jani Hakanpää puolestaan solmivat Kärppien kanssa kahden vuoden sopimukset. Lisäksi viime kaudella Bluesista siirtynyt Jari Sailio jatkaa joukkueessa vielä ensi kaudella.

− Humaloja, Hakanpää ja Sailio ovat pelanneet meillä hyvällä tasolla, ja he ovat sellaisia pelaajia, joita voittava joukkue tarvitsee riveihinsä, Aho kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle