BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Kärpät kiinnitti nuorta voimaa tuleviksi kausiksi

LIIGA / Uutinen
Mäenalanen pelaa jo toista kauttaan Liigassa.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Kärpät on tehnyt jatkosopimukset hyökkääjien Saku Mäenalasen ja Simon Suorannan sekä puolustaja Markus Nutivaaran kanssa.

Saku Mäenalanen on pelannut tällä kaudella Liigassa Kärppien ja Pelicansin riveissä 22 peliä ja tehnyt kuusi tehopistettä. Mestiksessä Hokin riveissä pelejä on 13 ja pisteitä kahdeksan, A-nuorten SM-liigassa pelejä Kärpissä on kuusi ja pisteitä kahdeksan. Hyökkääjä on innoissaan jatkostaan Oulussa.

− Hienoa pelata Liigaa ja Kärpissä. Sopimus antaa luottamusta tekemiseen. Tiedän, että voin kehittyä Kärpissä. Huippuorganisaatio, valmennus, hyviä esimerkkipelaajia ja kova kilpailu. Kärpissä oppii mitä voittaminen vaatii ja täällä voi asettaa omatkin tavoitteet ylös.

Simon Suoranta on pelannut Liigaa tällä kaudella 28 ottelua, joissa on syntynyt neljä pistettä. Mestiksessä Hokki-paidassa pelejä on viisi ja pisteitä yksi. Vaasalaislähtöinen Suoranta on kotiutunut Ouluun hyvin ja odottaa tulevaa mielenkiinnolla.

− Oulusta on tullut toinen kotikaupunkini. On ilo ja kunnia jatkaa näin hyvässä ja kunnianhimoisessa seurassa, joka aina tavoittelee menestystä. Seuran halu pitää minut oli osoitus luottamuksesta minuun. Arvostan sitä ja uskon, että kehityn täällä edelleen ja parhaat vuoteni ovat edessä.

Markus Nutivaara on puolustanut Kärppien takalinjoilla Liigassa 32 ottelun verran tällä kaudella saldonaan kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Mies on piipahtanut Mestiksessä Hokissa kahden ottelun verran ja syöttänyt samaten kaksi maalia. A-nuorten SM-liigassa pelejä ja pisteitä on kolme. Nutivaara on ollut positiivisesti yllättynyt kuluvasta kaudestaan.

− Missään en pelaisi mieluummin. Pelaan unelmaani ja kausi on mennyt paremmin kuin osasin odottaa. Pitkä sopimus antaa itseluottamusta, sillä sopimus todistaa seuran uskovan minuun.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho on tyytyväinen nuoren kolmikon jatkosta oululaispaidassa.

− Kaikki kolme nuorta ovat osa Kärppien tulevaisuutta. On hienoa ollut nähdä heidän kehityksensä ja olemme tyytyväisiä, että kaikkien kanssa löytyi yhteinen ajatus tulevaisuudesta.

Suorannan ja Mäenalasen sopimuksista käytettiin optiot, joiden myötä niiden kesto pidentyi kevääseen 2016. Nutivaaran uusi sopimus jatkuu puolestaan kevääseen 2018.

» Lähetä palautetta toimitukselle