Kärpät jatkoi puolustajakaksikon sopimuksia

LIIGA / Uutinen
Niemelä kiekkoilee Oulussa jatkossakin.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Oulun Kärpät on tehnyt jatkosopimukset Mikko Niemelän ja Taneli Ronkaisen kanssa.

Oulun Kärpät jatkoi sopimuksia puolustajistaan Mikko Niemelän ja Taneli Ronkaisen kanssa. Niemelän sopimus on kaksivuotinen ja Ronkaisen yksivuotinen.

Niemelä pelasi uransa ensimmäiset Liiga-ottelut Kärpissä jo kaudella 2008-2009. Yhteensä 168 Liiga-ottelua pelanneelle Niemelälle jatkopäätös oli helppo.

− Seura halusi jo aikaisessa vaiheessa, että jatkan täällä. Itsellänikin oli sellainen fiilis, että Kärpät on minulle paras paikka kehittyä ja mennä eteenpäin pelaajana. Haluan olla myös tulevaisuudessa tukemassa seuraa ja muita pelaajia omalla esimerkilläni, Niemelä kertoi.

Oululaisjoukkueen urheilutoimenjohtaja Harri Aho piti Niemelän sopimusta tärkeänä palana tulevaisuutta.

− Niemelä on noussut viimeisen kahden vuoden aikana Liigan runkopuolustajiin ja on erittäin tärkeä palanen tulevaisuudessa puolustusta rakennettaessa. Olen tyytyväinen, että saimme "Misen" kanssa sopimuksen aikaiseksi, Aho totesi.

Kuusamolaislähtöinen Taneli Ronkainen teki Liiga-debyyttinsä kuluvalla kaudella Tapparaa vastaan pelatussa ottelussa ja on esiintynyt Liiga-peleissä kaikkiaan neljästi. A-nuorissa 20-vuotias Ronkainen on pelannut 10 ottelua ja kerännyt tehot 2+3.

− Ronkainen on hyvä peruspuolustaja, joka on tehnyt onnistuneen debyytin Liigassa. Hienoa, että juniorityön kautta on tullut taas uusi kasvatti Kärppien liigajoukkueeseen. Tanelilla on kaikki mahdollisuudet kasvaa huippupuolustajaksi Liigaan, arvioi Aho.

» Lähetä palautetta toimitukselle