ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

JYPin puolustukseen kaksi uutta nimeä

LIIGA / Uutinen
Niklas Friman siirtyy Jyväskylään.
Niklas Friman ja Mikko Kuukka liittyvät JYP-pakistoon. Molempien sopimuksessa on koeaika.

23-vuotias Friman kävi HPK:ssa koeajalla, mutta testijakso ei johtanut sopimukseen. TPS:ssä valtaosan liigaurastaan pelannut Friman liittyy nyt JYPin miehistöön. Sopimus on kaksivuotinen, mutta sisältää vuoden loppuun saakka kestävän koeajan.

− Hyvä pelinäkemys, hyvät kiekolliset taidot sekä korkea työmoraali takaavat Niklakselle oivan mahdollisuuden kehittyä jatkossa yhä osaavammaksi liigapakiksi JYPin riveissä, kertoi urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari jyväskyläläisseuran sivuilla.

Liigassa pitkään pelannut 30-vuotias Kuukka edusti puolestaan viimeiset neljä kautta Espoo Bluesia. Kuukan sopimus on Frimanin vastaavan tavoin kaksivuotinen, mutta koeaika ulottuu marraskuun loppuun.

− Pelaaja toipuu parhaillaan syksyllä 2015 saamastaan polvivammasta, ja hän aloittaa kautensa harjoittelemalla JYP-Akatemian mukana Mestiksessä sekä fysioterapian kuntoutuksessa JYPin liigajoukkueen puolella.

− Pelaaja on saanut jo luvan kontaktittomaan jääharjoitteluun. Kuntoutumisprosessi on kesken, ja Kuukan odotetaan pelaavan Liigaa hurrikaanipaidassa tämän hetken tiedoilla muutaman viikon kuntoutuksen jälkeen, tiesi Holtari sanoa Kuukasta.

Sekä puolustajana että hyökkääjänä pelaamaan kykenevä Friman on tiedotteen mukaan hankittu Jyväskylään ensisijaisesti puolustajaksi. Friman on pelannut Liigaa 151 ottelua tehoin 3+14=17. Leijoniakin EHT:lla edustanut Kuukka on tahkonnut Liigaa jo 471 ottelun verran tehopistein 14+62=76.

» Lähetä palautetta toimitukselle