JYPin nuoriso-osastolla tukku jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
Stråka on päässyt pelaamaan tällä kaudella uransa ensimmäiset Liiga-ottelut.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
JYP solmi jatkosopimuksen kolmelle 19-vuotiaalle pelaajalleen, Anton Stråkalle, Samuli Ratiselle ja Roni Allénille.

Hyökkääjät Anton Stråka ja Samuli Ratinen sekä puolustaja Roni Allén jatkavat JYPissä kaksivuotisella sopimuksella, johon sisältyy seuran optio kaudesta 2020−21.

Stråka on pelannut tällä kaudella niin Liigaa, Mestistä kuin A-nuorten SM-liigaakin. JYPissä hän on tehnyt 20 ottelussa tehopisteet 1+2, ja Peliitoissa neljässä ottelussa pisteet 0+2. A-nuorten SM-liigassa hän pelannut 37 ottelua tehden yhteensä 31 tehopistettä.

− Stråka on tunnollinen, kookas ja vahva "kahden suunnan" sentteri, joka teki jo 14 vuoden iässä rohkeita valintoja jääkiekkounelmiensa saavuttamisen vuoksi. Anton on hoitanut hommansa tyylikkäästi Jyväskylässä myös siviilissä, ja ylioppilaslakkia sovitellaan päähän tänä keväänä, urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari kertoi joukkueen verkkosivuilla.

Ratisen ja Allénin kaudet ovat kuluneet Stråkan tavoin pitkälti A-nuorten SM-liigassa. Molemmat ovat kuitenkin pelanneet kauden aikana Mestistä RoKissa ja KeuPassa, ja kumpikin on päässyt esiintymään myös JYPin Liiga-joukkueessa.

− Ratinen on tehokas hyökkäysalueen artisti, joka tekee kovasti hommia myös kokonaisvaltaisen pelinsä kehittymisen eteen. Urheilijana Samuli on ottanut harppauksia eteenpäin viimeisen pelikauden aikana, Holtari kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle