JYPin luottopelaajille jatkosopimukset

LIIGA / Uutinen
Löfman on noussut yhdeksi avainhyökkääjäksi.
Kuva © Timo Savela
JYP on allekirjoittanut jatkosopimukset kahden tärkeän pelaajansa kanssa, kun Mikko Luoma ja Anssi Löfman jatkavat hurrikaaniryhmässä.

Mikko Luoman sopimusta jatkettiin yhdellä kaudella, joten se päättyy keväällä 2016. Luoma on pelannut tällä kaudella pirteästi varsinkin hyökkäyssuuntaan, sillä puolustajan tilillä on jo 19 pistettä. Nämä tehopisteet oikeuttavat liigan puolustajien pistepörssin toiseen sijaan.

− Luoman peliaika kertoo hänen roolinsa tärkeydestä meille. Tehoja syntyy. Lisäksi hän on nuorille puolustajillemme tärkeä esimerkki kovasta ammattimaisuudesta, JYPin päävalmentaja Marko Virtanen sanoi seuran tiedotteessa.

Anssi Löfman pelaa toista kauttaan JYPin paidassa, ja uuden sopimuksen vuoksi jatkaa Jyväskylässä kevääseen 2017. Löfmanin pistetili on lihonnut tällä kaudella 14 tehopisteellä.

− Anssi Löfman on modernin jääkiekon luisteluvoimainen hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan erinomaisesti hyökkäys- ja puolustussuuntaan, ylivoimaa ja alivoimaa, keskus- tai laitahyökkääjää. Hän on takuuvarma pelaaja, jonka taso pysyy korkealla illasta toiseen, Virtanen jatkoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle