JYPin kärkihyökkääjät Puustinen ja Nättinen siirtyvät KHL:ään − "JYP avasi minulle mahdollisuuden maailmalle"

LIIGA, KHL / Uutinen
Puustinen latoi tällä kaudella maaleja tiheään tahtiin.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
JYPin Juuso Puustinen ja Joonas Nättinen käyttivät sopimuksessaan olleen KHL-purkuoption.

Hyökkääjät Juuso Puustinen ja Joonas Nättinen siirtyvät ensi kaudeksi KHL:ään, JYP kertoo. Kumpikin pelaaja on käyttänyt sopimuksessaan olleen KHL-option, joka mahdollistaa sopimuksen purkamisen ulkomailla pelaamista varten.

− Molemmilla pelaajilla oli JYPiin saapuessaan hieman lommoa puskurissa, mutta urahaaveet kansainvälisille kentille olivat yhä korkealla. Ne haaveet me silloin keskustelimme ja molemmin puolisella tahdolla myös sitoutimme, urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari kertoi JYPin verkkosivuilla.

Puustinen, 30, oli päättyneellä kaudella JYPin kolmanneksi tehokkain pelaaja tehopisteillään 30+21. Liigan pistepörssissä hän sijoittui kuudenneksi, maalipörssissä hyökkääjä oli toinen Kärppien Charles Bertrandin jälkeen.

− JYP avasi minulle mahdollisuuden maailmalle. Jääkiekko maistui taas hyvältä viime kaudella, ja nautin täysin sydämin taas elämästäni sekä kaukalossa että siviilissä, Puustinen iloitsi mahdollisuudestaan JYPissä.

Nättinen, 27, oli puolestaan JYPin viidenneksi tehokkain pelaaja, kun 49 ottelussa syntyi tehopisteet 13+27. Pudotuspeleissä Nättinen teki kuudessa ottelussa pisteet 1+4 ja Puustinen pisteet 2+2.

− Kolmen vuoden setti voittavaa jääkiekkoa JYPissä palautti kiekkourani raiteilleen, sain oman peli-identiteettini kasaan taas, Nättinen kertoi.

− Lyhyellä tähtäimellä tämä huippuammattilaisten lähtö uralla eteenpäin on meille iso menetys ja pitkällä tähtäimellä tämä kiistatta vahvistaa JYPin käyntikorttia pelaajan oivana kehittymispaikkana, urheilutoimenjohtaja Holtari kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle