JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

JYPin ensi kausi hahmottui hieman

LIIGA / Uutinen
Jyväskylän JYP on solminut pelaajasopimuksia muiden liigajoukkueiden tapaan. Sopimukseen ollaan päästy kuluneen kauden parin peruspelaajan sekä muutaman uuden naaman kanssa. Todellisia suuruutisia ei tänään kuitenkaan Voionmaankadulta kuultu.

Jatkosopimuksen JYPin kanssa allekirjoittivat puolustaja Jani-Matti Loikala, laituri Tuomo Jääskeläinen ja maalivahti Tommi Tervo.

Uusina kasvoina joukkueeseen liittyivät Ässistä Jarkko Immonen, Jukureista Jari Korhonen, Tapparan A-junioreista Mikko Mäenpää ja Kärpistä Tomi Mustonen.

Jarkko Immonen on SapKon kasvatti jonka tie on käynyt TuTon kautta Ässiin. Oikealta laukovan hyökkääjän viime kausi kului vaatimattomin tehoin Ässissä, jossa nuorukainen onnistui haalimaan kokoon vain kaksi syöttöpistettä 44 pelissä. Immonen nousi kiekkokansan tietoisuuteen pelaamalla mitä mainioimmat nuorten MM-kisat Tsekissä ollen joukueen paras maalintekijä ja toiseksi paras pistemies. Immonen on 183 senttiä pitkä ja painaa 88 kiloa.

Jari Korhonen Mestiksen ykkös all-starsiin valittu kiekollisesti taitava puolustaja, joka oli play-offien tehokkain pakki. Runkosarjassa mies keräsi tehot 14+13=27. Korhonen laukoo vasemmalta puolelta ja on 178 senttiä pitkä ja painaa 82 kiloa. Tämä vuonna 1975 syntynyt puolustaja on JYPissä kaudella 1993-94 pelanneen Jarno Korhosen veli.

Mikko Mäenpää on vuonna 1983 syntynyt lupaava puolustaja, joka tulee viettämään suurimman osan kaudesta a-junioreissa. Kuluneella kaudella Mäenpää sai aikaiseksi tehot 13+12 39:ssä pelissään a-junioreissa ja keräsi 201 rangaistusminuuttia.

Tomi Mustonen on ollut A-junioreiden sarjassa kova tekijä. Mustonen on tullut tunnetuksi vahvasta kahdensuunnan pelaamisestaan. Myös ikämaajoukkueet ovat tulleet tutuksi. Mustonen on 178 senttiä pitkä ja hän painaa 81 kg ja laukoo vasemmalta.

» Lähetä palautetta toimitukselle