JYPille tukku jatkosopimuksia

LIIGA, MESTIS / Uutinen
JYP on solminut jatkosopimuksen neljän pelaajansa kanssa. Seurassa jatkavat maalivahdit Joni Myllykoski, Samu Perhonen ja Sami Rajaniemi sekä hyökkääjä Ossi Louhivaara.

JYP-joukkueen rakennus kohti kautta 2012–2013 etenee, kun seura ilmoitti jatkaneensa sopimuksia kahden luottopelaajansa kanssa. Maalivahti Joni Myllykoski ja hyökkääjä Ossi Louhivaara jatkavat Jyväskylässä myös kaksi seuraava kautta.

– Louhivaaran ja Myllykosken jatkosopimukset takaavat meille laatua ja jatkuvuutta. Louhivaara on monipuolinen, monen roolin hyökkääjä, jonka merkitys joukkueelle on iso myös jään ulkopuolella. Myllykoski on noussut maalivahtina SM-liigaeliittiin ja on siten tärkeässä roolissa JYPin menestystavoitteiden saavuttamisessa, kertoo seuran toimitusjohtaja Jukka Seppänen.

28-vuotias Louhivaara pelaa JYPissä nyt kahdeksatta kauttaan ja on tehnyt kuluvalla kaudella tehopisteet 8+2=10 pelattuaan 32 runkosarjan ottelua.

Myllykoskella on menossa toinen kausi JYPissä. Tällä kaudella maalivahdin torjuntaprosentti on lukemassa 92,38.

Lisäksi JYP on tehnyt sopimukset kahden nuoren maalivahtinsa, JYP-Akatemiassa tällä hetkellä pelaavien Samu Perhosen ja Sami Rajaniemen kanssa. Molempien sopimukset ovat 2+1–vuotisia, joissa viimeinen vuosi on seuran optiolla.


Ossi Louhivaara nähdään ainakin kevääseen 2014 asti JYPin pelipaidassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle