TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

JYPille lisää jatkosopimuksia

LIIGA / Uutinen
JYP tiedotti jo toistamiseen kahden päivän sisällä uusista jatkosopimuksista. Tällä kertaa jatkosopimukset ovat allekirjoittaneet hyökkääjät Tuomas Vänttinen, Miika Lahti ja Olli Sipiläinen.

Miika Lahden ja Tuomas Vänttisen jatkosopimukset ovat kaksivuotisia, kun taas Olli Sipiläisen yksivuotinen.

Tärkeimpänä jatkajana voidaan pitää 24-vuotiasta Vänttistä, joka on tällä kaudella tullut tunnetuksi joukkueen sytyttäjänä ja alivoiman luottopelaajana. Vaikka pisteitä on kasassa vasta seitsemän, Vänttinen on kolmella aikaisemmalla kaudellaan tehnyt 24–25 tehopistettä, joten hänellä on kykyjä myös kiekolliseen peliin.

– Hän on taistelun ruumiillistuma, joka sytyttää mitään pelkäämättömällä asenteellaan niin oman joukkueen kuin kotiyleisönkin. Tuomaksen panos peliin eteen on kova, ja siinä ei kroppaa säästellä, ylistää JYPin toimitusjohtaja Jukka Seppänen.

20-vuotias Lahti on pelannut tällä kaudella enimmäkseen nelosketjun keskellä. Hän on viimeistellyt kaksi maalia ja antanut yhden maalisyötön. 30-vuotiaan Sipiläisen tehopisteet tähän mennessä ovat 2+6=8.

JYP on myös käyttänyt puolustaja Kalle Kaijomaan sopimuksessa olleen option ensi kaudesta. Kaijomaa on tehnyt tällä kaudella läpimurron joukkueen luottopuolustajien joukkoon. Hän on joukkueen toiseksi tehokkain puolustaja lukemilla 6+9.

» Lähetä palautetta toimitukselle