JYPille kova paluumuuttaja

LIIGA / Uutinen
Jani Tuppurainen palaa hurrikaanipaitaan.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Viime kauden KHL:ssä pelannut Jani Tuppurainen palaa JYPiin pitkällä sopimuksella.

Kaksinkertainen Suomen mestari Jani Tuppurainen palaa SM-liigaan vuoden KHL-visiitin jälkeen. Donbass Donetskissa pelannut 33-vuotias laituri tahkosi päättyneellä kaudella ruplaliigassa 39 ottelua tehoin 7+8=15.

Nyt solmittu nelivuotinen sopimus sisältää KHL-optiot, jotka mahdollistavat sen, että Tuppurainen voi pelata kauden 2013 – 2014 KHL:ssä, mikäli sopimus syntyy ennen 31.5. Kauden 2013 – 2014 jälkeen Tuppuraisella on optiona vielä yksi mahdollisuus pelata täysi kausi KHL:ssä, mikäli sopimus syntyy 31.5. mennessä ennen kyseistä kautta.

- JYP-sopimuksesta on kyllä erittäin hyvät fiilikset. Viime kauden aikana tuli mietittyä, miten ura jatkuu ja nyt sitten tuli mahdollisuus palata tuttuun, hyvien kokemusten JYP- ympäristöön. Eniten minua kiehtoo menestyminen. JYPissä siihen on hyvät mahdollisuudet ja tiedän, että täällä pääsen pelaamaan parhaimmilla vahvuuksillani, kertoo Tuppurainen seuran tiedotteessa

- Tämä on merkittävä sopimus JYPin kannalta. Huippupelaaja, paluumuuttaja ja pitkä sitoutuminen puolin ja toisin viestivät meille ja kannattajillemme tärkeitä asioita JYP-tulevaisuudesta, linjaa JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni.

» Lähetä palautetta toimitukselle