JYPille kolme jatkosopimusta

LIIGA / Uutinen
Liigassa kahdeksantena majaileva JYP on solminut kolme jatkosopimusta nuorten runkopelaajiensa kanssa. Puolustajat Miika Huczkowski ja Jyri Marttinen jatkavat joukkueessa kaksi seuraavaa kautta, laitahyökkääjä Jari Jääskeläinen yhden.

22-vuotias Jyri Marttinen on kiekkoillut urallaan 174 liigaottelua tehoilla 12+20=32. Marttinen on Calgaryn NHL-varaus kesältä 2002 ja edustanut Suomea nuorten maajoukkueissa. Marttinen tunnetaan kovaa pelaavana puolustajana, joka huolehtii ensisijaisesti oman pään pelistä, mutta pystyy myös tukemaan hyökkäyksiä. Tällä kaudella Marttinen on tuskaillut tehopisteiden kanssa, sillä niitä on kertynyt 33 ottelussa vasta yhden maalin ja maalisyötön verran. Plusmiinuslukema on lievästi pakkasella, -1.

Hyvänä puolustavana puolustajana tunnettu Miika Huczkowski on pelannut 120 liigaottelua tehopisteillä 2+10=12. 22-vuotias Huczkowski on pelannut koko tähänastisen uransa JYPissä. Tämän kauden saldot Huczkowskilta ovat kaksi maalia ja kaksi maalisyöttöä 25 ottelussa. Tehopörssilukema on joukkueen paras, +7.

23-vuotias Jari Jääskeläinen on niin ikään JYPin oma kasvatti. Raamikkaan kahden suunnan laitahyökkääjän uraan mahtuu 144 liigaottelua tehoilla 9+18=27. Tällä kaudella on syntynyt 43 ottelussa pisteet 5+5=10.

JYPillä on tällä hetkellä kasassa seitsemän sopimusta ensi kaudeksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle