TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

JYPille kaksi uutta sopimusta

LIIGA / Uutinen
JYP on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta. Ensi kaudella hurrikaanipaidassa pelaavat Valtteri Tenkanen ja SaiPasta palaava Kalle Kaijomaa.

21-vuotias Valtteri Tenkanen jatkaa uraansa JYP-miehistössä 1+1-vuotisella sopimuksella. Puolustaja Kalle Kaijomaa, 22, siirtyy JYPiin SaiPasta myös 1+1-mittaisella sopimuksella.

Valtteri Tenkanen on pelannut SM-liigaa JYPissä neljä kautta. Tällä kaudella hän pelasi 34 ottelua tehoin 4+9.

- Valtteri on taitava ja lahjakas oma kasvattimme, jonka pelaamisen mahdollisuudet eivät ole vielä olleet lähelläkään ylärajaansa, koska loukkaantumiset ovat lykänneet läpimurtoa. Valtterin ura tarvitsisikin nyt yhden ehjän pelikauden. Toivottavasti se on jo kausi 2007-2008, toteaa JYPin toimitusjohtaja Jukka Seppänen seuran tiedotteessa.

187-senttinen ja 96-kiloinen Kalle Kaijomaa pelasi kuluneella kaudella SaiPassa 40 ottelua tehoin 2+2. Sitä ennen hän pelasi vahvan kauden Mestiksen Jukureissa. Tuolloin hän saalisti 15 pistettä (6+9).

- Kalle on entisenä JYPin A-juniorijoukkueen kapteenina tuttu mies seurassa ja Jyväskylässä. Pelaajana hän on viime vuosina mennyt eteenpäin, ja asenne on takuuvarmasti kova, luonnehtii Seppänen.

JYPillä on nyt ensi kaudesta sopimus valmiina 19 pelaajan kanssa. Sopimus on kahden maalivahdin, kuuden puolustajan ja 11 hyökkääjän kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle