JYP vahvistuu Slovenian maajoukkuehyökkääjällä − Likola suuntaa SaiPaan

LIIGA / Uutinen
Verlic on tuttu näky maansa edustusjoukkueessa.
Kuva © Emil Hansson www.HanssonsPhoto.net
Runkosarjan kärkipaikoista taisteleva JYP on tehnyt loppukauden sopimuksen slovenialaisen Miha Verlicin kanssa. Arttu Likola puolestaan suuntaa Jyväskylästä SaiPaan.

Alkukauden EBEL-liigassa pelannut slovenialainen Miha Verlic, 26, saapuu JYPin riveihin loppukauden mittaisella sopimuksella, seura tiedottaa. Villacher SV:n riveissä syntyi 48 ottelussa tehopisteet 15+18=33. 

194-senttinen ja 86-kiloinen hyökkääjä on tuttu näky Slovenian maajoukkueesta, ja hänellä onkin kokemusta kahdet olympialaiset sekä kahdet MM-kisat. Hän esiintyi maansa riveissä juuri päättyneissä Pyeongchaning talvikisoissa.

− Verlic on hyvin liikkuva, suoraviivainen ja työteliäs energiapakkaus kaukalossa. Juuri päättyneissä olympialaisissa Pyeongchangissa Slovenian laadukas ykkösketju Verlic- Jan Mursak -Jan Urbas oli johtavassa roolissa, kun alkusarjassa kaatuivat niin USA kuin Slovakiakin, luonnehtii urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

23-vuotias Arttu Likola sen sijaan siirtyy loppukaudeksi JYPistä Lappeenrantaan ja SaiPaan. Hän pelasi tällä kaudella 25 ottelua JYPin paidassa ja kymmenen ottelua Mestiksen KeuPan riveissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle