JYP tietää mitä saa – Louhivaaralle viisivuotinen jatkosopimus

LIIGA / Uutinen
Louhivaara tuulettaa JYPissä vielä pitkään.
Kuva © Petteri Äikäs - petteri.aikas@jatkoaika.com
Jyväskylän JYP ja seuraa jo kymmenen kautta edustanut Ossi Louhivaara ovat päässeet yhteisymmärrykseen peräti viisivuotisesta jatkosopimuksesta.

Keväällä 2004 Jyväskylään siirtynyt ja siitä lähtien JYPin sotisopaa liigakarkeloissa kantanut Ossi Louhivaara on pistänyt nimensä viisivuotiseen jatkosopimukseen, joka pitää 30-vuotiaan hyökkääjän hurrikaanipaidassa aina kauden 2018–2019 loppuun asti.

Pitkän jatkosopimuksen JYPin kanssa allekirjoittaneella Louhivaaralla on kuitenkin oikeus pelata tietyin ehdoin kaksi kautta joko KHL:ssä tai Sveitsin liigassa ilman, että sopimuskausi lyhenee.

– Olen kiitollinen seuran luottamuksesta. Jatkan ylpeänä pelaamista JYPin logo pelipaitani rinnassa, Louhivaara toteaa tyytyväisenä jyväskyläläisseuran kotisivuilla.

Koko tähänastisen liigauransa JYP-paidassa pelanneen Louhivaaran vyöltä löytyy kaksi SM-kultaa -ja pronssia sekä yksi European Trophy-mestaruus. Suomen A-maajoukkueen pelivermeet Louhivaara on pukenut päälleen kaiken kaikkiaan 19 kertaa.

Kotkan Titaaneissa kiekko-oppinsa saanut Louhivaara on kuluvalla kaudella pelannut JYPin riveissä 45 ottelua, joissa hyökkääjän tilille on merkitty 28 (16+12) tehopistettä.

– Jokainen menestyvä joukkue tarvitsee Ossi Louhivaaran kaltaisen, monipuolisen ja aina joukkueeseen täydellisesti sitoutuvan pelaajan, kommentoi JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni.

– Jo nyt ansiokas ja pitkä ura JYPissä on tuonut Louhivaaralle vahvan henkisen JYP-pääoman, josta on paljon apua meille myös tulevaisuudessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle