TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

JYP solmi kolme jatkosopimusta

LIIGA / Uutinen
Viitanen jatkaa Jyväskylässä maalinedustan isäntänä.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
JYP on solminut vuoden mittaiset jatkosopimukset Juuso Ikosen ja Mikko Viitasen kanssa. Myös Markus Poukkula jatkaa jyväskyläläisjoukkueessa.

Mikko Viitanen pelaa ensi kaudella jo seitsemännen kautensa JYPin takalinjoilla. 32-vuotias pakkijärkäle on ollut mukana voittamassa molempia JYPin seurahistorian Suomen mestaruuksia. Rikkonaisen kauden pelannut Viitanen keräsi yhden syöttöpisteen pelaamissaan 16 ottelussa.

− Viitasen kohdalla kaikki tietävät, että kyseessä on joukkueen puolustuksen niin sanottu äijä, joka on vahva fyysisesti ja henkisesti, kommentoi JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni.

Juuso Ikonen jatkaa JYPissä toista kautta. 19-vuotias hyökkääjä oli voittamassa Suomelle nuorten maailmanmestaruuden, mutta kausi Liigassa oli selvästi vaikeampi. Bluesin kanssa syntyneiden erimielisyyksien jälkeen Jyväskylään suunnannut Ikonen pelasi 37 ottelua keräten tehot 1+8.

− Juuso Ikosella on taas takanaan melkoinen myllerryksen kausi seurasiirtoineen ja uskomme vahvasti, että ensi kauden aikana Juuso ottaa monta JYP-askelta eteenpäin ja pystyy auttamaan joukkuetta kaikella sillä potentiaalillaan, mitä hänessä on, jatkoi Tyni.

Lisäksi JYPissä ensi kaudella pelaa myös Markus Poukkula. Poukkula solmi viime syksynä 1+1-mallisen sopimuksen hurrikaaninuttujen kanssa, ja JYP päätti käyttää optionsa hyväkseen. Poukkula keräsi 39 ottelussa 11 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle