JYP solmi jatkosopimuksia puolustajilleen - Ikonen ja Lindroos jatkavat Jyväskylässä

LIIGA / Uutinen
Ikonen pelaa ensimmäistä täyttä kauttaan Liigassa.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Ossi Ikonen ja Alex Lindroos ovat solmineet JYPin kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Puolustajat Ossi Ikonen, 28, ja Alex Lindroos, 22, jatkavat JYPissä kaksi seuraavaa kautta. Molempien sopimukset ulottuvat siis vuoteen 2020 saakka.

Ikonen on JYPin kasvatti, ja hän pelaa ensimmäistä täyttä kauttaan Liigassa. Tällä kaudella hän on pelannut JYPissä 59 runkosarjaottelua tehopistein 3+8. Ennen siirtymistään takaisin Jyväskylään Ikonen pelasi kolme kautta Mestistä sekä yhden kauden Kazakstanissa.

Lindroos on puolestaan pelannut tällä kaudella niin Liigassa kuin Mestiksessäkin. JYPin riveissä hän on esiintynyt kuudessa ottelussa tehoin 1+1. Pelicansin riveissä hän on pelannut kymmenessä ottelussa, ja Mestis-joukkue Peliitoissa hän on tehnyt 20 ottelussa pisteet 5+4.

JYPin organisaatioon Lindroos on kuulunut kaudesta 2014-2015 lähtien.

− Nämä tällaiset "Linkin" kaltaiset kehitystarinat ovat kilpaurheilun suola. Erilaisia taustoja, mutta yhteisiä unelmia. Lindroos saapui 3,5 vuotta sitten harrastekiekon puolelta meidän A-nuorten kevätleirille näytille.

− Valoisa ja ahkera kaveri on voittanut paljon sieluja puolelleen Jyväskylän seudulla sen jälkeen, urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari kertoi joukkueen verkkosivuilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle