TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

JYP solmi jatkosopimuksia hyökkäykseensä

LIIGA / Uutinen
Kanninen vakuutti seurajohdon jatkosopimuksen arvoisesti.
Kuva © Vesa Pöppönen www.facebook.com/VesaPhoto
JYP on tehnyt jatkosopimukset Henri Kannisen, Joel Sundin ja Mikko Salmion kanssa.

Henri Kanninen jatkaa jyväskyläläisjoukkueessa kaksivuotisella sopimuksella. Kolmatta kauttaan miesten sarjoissa pelaava 21-vuotias keskushyökkääjä on koonnut tällä kaudella pelaamissaan 15 Liiga-ottelussa kolme syöttöpistettä. Mestiksessä kolmessa ottelussa on syntynyt kaksi tehopistettä.

− Pelaajan kehityspotentiaalin laajuuden arviointi on ammattilaisillekin haastavaa hommaa. Yhdistelmänä Henrin koko, peliäly, liikkuvuus ja kiekolliset taidot vinkkaavat kuitenkin tällä hetkellä myös hyvän kansainvälisen uran mahdollisuuteen. Pelaajan homma on kasvaa potentiaalinsa mittaiseksi, kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

Vuoden mittaisen jatkon tehneelle Mikko Salmiolle kausi miesten sarjoissa on jo viides ja hänellä on Liiga-pelejä tilillään jo 148. Tällä hetkellä sairastupaa miehittävä isokokoinen (193cm/84kg) laitahyökkääjä on kuluvalla kaudella iskenyt 17 ottelussa tehot 5+3.

− Salmio on kahdensuunnan pelaaja, joka tuo joukkueeseen kokoa ja energiaa. Hänellä on iso rooli jäähyntapossa, mutta Mikko oli loukkaantumishetkellään lokakuussa myös JYPin liigajoukkueen paras maalintekijä viidellä tasakenttäosumallaan, Holtari kertoi.

Jämsäläislähtöinen Joel Sund on pelannut lähinnä Mestiksessä JYP-Akatemian riveissä, mutta kuluvalla kaudella myös Liigassa vastuuta on tullut kuuden ottelun verran. Liigassa 22-vuotiaan hyökkääjän pistetili on vielä avaamatta, mutta Mestiksessä 12 ottelussa pisteitä on syntynyt neljä. Hyökkääjän sopimus on 2+1-vuotinen ja viimeinen kausi on seuran optiolla.

− Joel on härkämäinen pelaaja, joka tuo ripauksen erilaisuutta JYP-pakkaan. Hän on mukava sekoitus aggressiivista jätkäpoikaa sekä kamppailu- ja luisteluvoimaa, Holtari analysoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle