TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

JYP lainaa Forsbergin Sportiin ja Tenkasen SaiPaan

MESTIS / Uutinen
JYP on lainannut puolustaja Henrik Forsbergin Vaasan Sportiin ja hyökkääjä Valtteri Tenkasen SaiPaan. Kummankin lainasopimus kestää joulutaukoon.

Henrik Forsbergin saapuminen on iso apu Sportille, sillä vaasalaisseuran puolustus on kokenut kolhuja alkukaudesta. Pitkäaikaispotilaat Jussi Pernaa ja Tuomas Immonen palaavat vasta ensi vuoden puolella, luottopakki Mikael Hallbäck on ollut sivussa lievän aivotärähdyksen vuoksi ja koeajalla ollut Iikka Törnvall loukkaantui viimeisessä ottelussaan eikä jatkosopimusta voitu hänen kanssaan kirjoittaa.

Forsberg on Vaasassa syntynyt mutta puhtaasti JYPin kasvatti. A-junioreissa Forsberg oli myös joukkueensa kapteeni.

Laina kestää joulutaukoon asti, mutta JYPillä on mahdollisuus kutsua puolustaja takaisin liigarinkiin, mikäli joukkueen tilanne sitä vaatii. Forsberg on mukana jo keskiviikkoisessa LeKi-Sport-ottelussa Lempäälässä.

Hyökkääjä Valtteri Tenkanen puolestaan siirtyy JYPistä Lappeenrantaan. Tenkasen lainasopimus on yhtä pitkä ja samaa mallia kuin Forsbergillä. Laitahyökkääjä Tenkanen on pelanunt JYPin paidassa tällä kaudella 13 ottelua, mutta pistetili on jäänyt avaamatta.

» Lähetä palautetta toimitukselle