BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

JYP kiinnitti nuorta osaamista joukkueeseensa

LIIGA / Uutinen
Kemiläinen nähtiin päättyneellä kaudella JYP-Akatemian paidassa.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
JYP on täydentänyt ensi kauden miehistöään kahdella uudella pelaajasopimuksella. Joukkueeseen liittyvät puolustaja Valtteri Kemiläinen ja hyökkääjä Markus Hännikäinen.

Puolustaja Valtteri Kemiläinen siirtyy JYPiin joukkueen Mestis-yhteistyökumppaniseura JYP-Akatemiasta. Kemiläinen pelasi Akatemian riveissä päättyneellä kaudella 43 peliä, joissa hän teki 21 tehopistettä. JYPin pelaajakoordinaattori Jukka Holtari on mielissään 22-vuotiaan Kemiläisen saamisesta joukkueeseen.

− Valtteri on kiinnostava sekoitus älyä ja kiekollisen pelaamisen taitoa sekä kamppailuja voittavaa pelaajaluonnetta. Hän ei ole junioritähti, vaan "late bloomer". Ehdoton vahvuus on vasenkätisyys.

JYP myös vahvisti Jatkoajan aiemmin uutisoiman hyökkääjä Markus Hännikäisen siirron Jokereista. Hännikäinen pelasi Liigassa Jokereissa ja HPK:ssa päättyneellä kaudella yhteensä 20 peliä, joissa syntyi neljä tehopistettä. Mestiksen puolella pelejä kertyi Kiekko-Vantaan paidassa 15 ja tehopisteitä seitsemän.

− Markus on kookas, ulottuva, intensiivinen ja intohimoisesti taisteleva hyökkääjälupaus, joka tuo energiaa joukkueeseen, Holtari kommentoi toista nuorta hankintaansa.

Kemiläisen sopimus on 1+1-vuotinen ja Hännikäisen kaksivuotinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle