JYP julkisti ensi kauden päävalmentajansa

LIIGA / Uutinen
Jyväskylässä ollaan liikkellä hyvissä ajoin. JYP:ä valmentaa ensi kaudella Matti Alatalo.

Alatalo on tavalliselle kiekkojännärille melko tuntematon nimi. Viime vuodet ovat kuluneet lähinnä ulkomailla Itävallassa, Sveisissä ja Yhdysvalloissa. Viimeiset kaksi kautta hän on valmentanut Sveitsin kakkosliigassa pelaavaa GCK Lionsia. Suomessa mies on toiminut mm. JYP HT:ssa, Tapparassa sekä nuorisomaajoukkueessa.

"Pitkän ulkomaankierroksen jälkeen koen olevani nyt nälkäinen ja valmis SM-liigan sekä JYPin tarjoamaan haasteeseen. Olen tutustunut JYPin toimintaan tarkasti ja tiedän, mihin olen ryhtymässä." Alatalo toteaa.

JYP toivoo Alatalosta nousevan uusi kansallinen huippuvalmentaja. JYP:ssä on totuttu näkemään valmentajina ns. tulevaisuuden lupauksia, mm. Westerlund, Aravirta, Rautakorpi ja Saarinen.

JYP:ä tällä hetkellä kohti pudotuspelejä johdattava Mika Saarinen ilmoitti jo hyvissä ajoin, ettei valmenna ensi kaudella Jyväskylässä. Hän ei ole itse kertonut jatkosuunnitelmistaan. JYP:llä on tässä vaiheessa 14 sopimusta ensi kaudelle, joten joukkueen kasaaminen on hyvässä vauhdissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle