BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

JYP jatkoi nuorten puolustajiensa sopimuksia

LIIGA / Uutinen
Niku pelasi päättyneellä kaudella JYP-Akatemiassa.
Kuva © Antti Varonen
JYP on tehnyt jatkosopimukset Sami Nikun ja Juuso Pullin kanssa.

Juuso Pulli jatkaa jyväskyläläisseuran riveissä kaksivuotisella sopimuksella. Päättyneellä kaudella 23-vuotias puolustaja pelasi JYPin takalinjoilla 47 ottelua ja keräsi niissä tehot 6+11.

− Hieno tunne, että onnistumiset ja hyvin mennyt kausi palkitaan uudella sopimuksella, joka varmasti motivoi vielä lisää parantamaan ja kehittymään tulevilla kausilla. Menestyvä organisaatio ja voittamisen kulttuuri olivat myös tärkeät tekijät sopimusta tehdessä, Pulli iloitsi seuran kotisivuilla.

Lisäksi JYP kertoi tehneensä kolmivuotisen jatkosopimuksen lupaavan Sami Nikun kanssa. Alle 20-vuotiaiden MM-kisoissakin esiintynyt 18-vuotias Niku pelasi päättyneellä kaudella pääasiassa Mestiksessä JYP-Akatemian riveissä, jossa 39 ottelussa hänelle kertyi tehot 3+22. Kauteen mahtui myös 12 Liiga-ottelua, joissa pistetili karttui yhdellä syöttöpisteellä.

− Hienoa, että JYPin tasoinen joukkue halusi tehdä liigasopimuksen eli jotain on täytynyt tehdä oikein. Koko ikäni olen JYPissä pelannut ja oppinut tuntemaan organisaation, niin oli helppo päätös allekirjoittaa sopimus, Niku kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle