ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

JYP ja Lukko vaihtokaupoilla

LIIGA / Uutinen
SM-liigassa tällä hetkellä 11:ntenä oleva JYP ja 12:ntena oleva Lukko vaihtoivat vähälle peliajalle jääneitä hyökkääjiään. Tommi Hannus lähtee Raumalta loppukaudeksi Jyväskylään, ja toiseen suuntaan matkaa Tero Koponen.

Pelaajavaihtokaupasta kertoi maanantaiaamun sanomalehti Keskisuomalainen.

Hannus on jo toinen tulokas JYP-joukkueeseen lyhyen ajan sisällä. Vasta viime viikon lopulla jyväskyläläisjoukkueeseen liittyi Bluesista vuokra-apu Tomi Källarsson, joka pelaa JYP-paidassa ainakin maaottelutaukoon asti. Myös Lukossa nähtiin viime viikolla uutta verta, kun raumalaisseura nosti oman juniorinsa Jarkko Hattusen Mestis-joukkue FPS:sta liigavauhtia haistelemaan.

SM-liigaa 26-vuotias Hannus on pelannut SM-liigaa Ässissä, TPS:ssa, Pelicansissa, Jokereissa ja Lukossa sekä Mestistä Kiekko-Vantaassa ja TuTossa. Viime kaudella Lukon keltapaidassa hän tehtaili 48 ottelussa 17+8 pistettä ja aloitti kuluvankin kauden Lukon ykkösketjussa, mutta ei ole viime peleissä mahtunut pelaavaan kokoonpanoon.

Vaihtokaupassa Raumalle siirtyvä 29-vuotias Koponen sai kiekko-oppinsa Savonlinnassa, josta SaPKon, TuTon ja Jukureiden Mestis-joukkueiden kautta hän ajautui JYPiin kaudeksi 2005-06. Ensimmäinen liigakausi tuotti 53 ottelussa tehot 8+12, mutta kuten Hannuskin, myös Koponen on tällä kaudella joutunut seuraamaan muutamia otteluita katsomosta. 15 ottelusta on kerättynä yksi syöttömerkintä.

» Lähetä palautetta toimitukselle