JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Juuso Hietanen Pelicansiin

LIIGA / Uutinen
Hämeenlinnan Pallokerhon nuori puolustaja Juuso Hietanen aloittaa kautensa Pelicansissa ja jatkaa lahtelaisseurassa joulutauolle asti.

Suomen U20-maajoukkueen vakiokalustoon kuuluva puolustaja pelasi viime kaudella kaksi ensimmäistä liigaotteluaan HPK:n paidassa. Pienikokoiselle ja erittäin taitavalle pakille ei kuitenkaan ole luvassa kasvattajaseurassaan peliaikaa, joten Hietanen avaa kautensa Pelicansissa.

19-vuotias Hietanen oli viime kaudella yksi A-junioreiden SM-liigan parhaista puolustajista ja onnistui nousemaan nuorten maajoukkueeseen. Kaksi liigapeliänsä hän pelasi isänsä Juha Hietasen aikoinaan kantamalla numerolla 17, joka on jäädytettynä Rinkelinmäen hallin katossa.

Samassa yhteydessä HPK tiedotti myös, että laitahyökkääjä Olli Sillanpää ei jatka joukkueessa tulevalla kaudella. Sillanpään viime kausi jäi pettymykseksi, eikä nuori laituri onnistunut tekemään läpimurtoaan. HPK:n ja Sillanpään välinen ensi kautta koskeva sopimus on purettu. Myöskään puolustaja Toni Vähämäki ei jatka HPK:ssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle