BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Juusela sopimukseen TUTOn kanssa

MESTIS / Uutinen
Juuselan pelit TUTOssa jatkuvat.
Kuva © Timo Savela
Aki Juusela on tehnyt sopimuksen TUTOn kanssa.

Koeajalla TUTOssa ollut Aki Juusela sai sopimuksen turkulaisjoukkueelta. Juusela on esiintynyt TUTO-paidassa kahdessa harjoitusottelussa ja iskenyt niissä tehot 1+1.

− Juusela tuli erittäin vakuuttavasti mukaan toimintaamme, hyvässä kunnossa ja valmiina tekemään töitä. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän palaseen, koska Aki on aikuiskiekkolija ja kokenut pelaaja tämän päivän Mestikseen, kommentoi TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola.

− Aki pelaa äijämäistä kiekkoa ja voittaa kaksinkamppailuja hyvällä prosentilla. Miehen laukaus ja maalintekovainu ovat myöskin poikkeuksellista luokkaa, joten Juusela on meille hyvin mielenkiintoinen pelaaja kokonaisuutta ajatellen.

Hyökkääjä Joni Seinelän koeaika ei puolestaan johtanut sopimukseen ja hän on vapaa etsimään itselleen uuden työnantajan.

Turkulaisryhmällä on myös jonkin verran loukkaantumishuolia, sillä sairastuvalla on viisi pelaajaa.

− Mika-Matti Hyvärinen, Tuukka Pulliainen ja Matias Pulli kuntouttavat itseään hyvää vauhtia, mutta kenenkään kanssa ei oteta turhia riskejä tai kiirehditä. Tällä hetkellä miesten paluussa voidaan aikataulullisesti puhua loka-marraskuussa, Aittola kertoi.

− Kristian Tuohilampi sen sijaan palaa sarjan alkuun mennessä ja Petteri Similän kohdalla paluu koittaa todennäköisesti syyskuun loppupuolella, mutta mahdollisesti jo aikaisemmin.

» Lähetä palautetta toimitukselle