ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Justin Schultz jatkaa Oilersissa

NHL / Uutinen
Kaudella 2013-14 Schultz tuuletti maalia 11 kertaa
Kuva © Getty Images
Justin Schultz pääsi Edmonton Oilersin kanssa yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta.

Justin Schultz allekirjoitti tänään yksivuotisen sopimuksen Oilersin kanssa. Edmonton Oilers ei rahamäärästä asiasta tiedottaessaan hiiskunut, mutta TSN:n reportteri Bob Mckenzien mukaan rahaa kertyisi Schultzin tilille 3,675 miljoonaa dollaria tulevan kauden aikana.

Justin Schultz on Anaheim Ducksin toisen kierroksen varaus, mutta hän aiheutti suuren kohun vuoden 2012 kesällä kieltäytymällä tekemästä sopimusta Kaliforniaan. Julkisuuteen Schultz ilmoitti syyksi halukkuuden pelata kanadalaisessa joukkueessa. Kahdella edelliskaudella nykyään 24-vuotias kanadalainen oli mättänyt puolustajan paikalta 78 ottelussa huimat 91 pistettä.

188-senttinen ja 85-kiloinen Schultz aloitti ammattilaisuransa työsulkukaudella 2012-13 Oilersin farmijoukkue Oklahoma City Baronsista ja johti työsulun päättyessä AHL:n pistepörssiä tekemällä 34 ottelussa 48 pistettä. Nykyään NHL-kokemusta on 122 ottelun verran. NHL:ssä Justin Schultzin pistetahti on ollut piirun verran alle puoli pistettä per peli, tehoja löytyy vyöltä 60 pisteen verran. NHL-uransa plusmiinuslukema on sarjan häntäpäässä viime vuosina viihtyneessä Oilersissa pelanneella Schultzilla tyly -39.

» Lähetä palautetta toimitukselle