ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Justin Forrest Kärppiin

LIIGA / Uutinen
Oulun Kärpät tilkitsee kapeaksi käynyttä puolustustaan, kun jenkkipakki Justin Forrest liittyy joukkueeseen. Puolustajan sopimus kattaa loppukauden, mutta siinä on koeaika marraskuun loppuun saakka.

Kärpille tuli puolustajapula, kun ykköspakki Martti Järventie loukkasi akillesjänteensä. Täten puolustukseen tarvittiin varsinkin kiekollista osaamista, ja lopulta Ouluun hankittiin Justin Forrest.

– Martti Järventien valitettavan loukkaantumisen takia tarvitsemme pakistoon kiekollista puolustajaa ja tähän tehtävään Forrest sopii hyvin, Kärppien urheilutoimenjohtaja Ari Hilli kommentoi.

Forrest on kiekkoillut SM-liigassa kahden kauden ajan. Mies saapui Pohjois-Amerikasta SaiPaan kaudeksi 2004-2005, josta muutti seuraavaksi vuodeksi Poriin. Ässissä mies voitti lopulta hopeamitalin. Tehoiltaan paras SM-liigakausi oli Lappeenrannassa, kun 53 ottelussa tilille merkittiin pisteet 7+12=19.

Porin kauden jälkeen Forrest sai NHL-sopimuksen Carolina Hurricanesiin. Mies ei kuitenkaan pelannut 2006-2007 ainuttakaan ottelua, sillä paha polvivamma piti hänet sivussa.

Viime talvena Forrest pelasi AHL:ää ja ECHL:ää yhteensä neljässä joukkueessa. Yhteensä pelejä kertyi 49 kappaletta.

» Lähetä palautetta toimitukselle