Jussi Timonen SaiPaan, Juha Jokiraidalle jatkosopimus

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Jukureissa menneellä kaudella vääntänyt Jussi Timonen siirtyy vahvistamaan SaiPan puolustusta. Timosen ja SaiPan välinen sopimus on kaksivuotinen. SaiPa on myös solminut 1+1-vuotisen jatkosopimuksen puolustaja Juha Jokiraidan kanssa.

Jussi Timonen tunnetaan paremmin Kimmo Timosen pikkuveljenä. Timosella on kuitenkin mahdollisuus nousta parrasvaloihin omana itsenään, sillä takataskussa on Philadelphia Flyersin NHL-varaus. Varauksesta on vielä kuitenkin pitkä matka varsinaiseen sopimukseen, mutta tuota matkaa Timonen tulee taivaltamaan SaiPaan.

Timonen pelasi menneellä kaudella Mestiksen Jukureissa, tehden runkosarjan 25 ottelussa puolustajalle mainiot 7+9 tehot. Mestiksen pudotuspeleissä tahti sitten hieman hiipui ja 0+4 tehoihin meni 13 ottelua.

Vuonna 1983 syntynyt, 184cm pitkä ja 92kg painava Timonen tuo SaiPan puolustukseen runsaasti potentiaalia sekä jopa hieman kokoa.

SaiPa on solminut jatkosopimuksen nuoren puolustajansa Juha Jokiraidan kanssa. Timosen kanssa samaa -83 vuosikertaa oleva Jokiraita on 190cm pitkä ja painaa 88kg ja kuuluu SaiPan puolustuksessa "ison kaliiberin" miehiin.

Jokiraita pelasi tällä kaudella SaiPan liigajoukkueessa 15 ottelua ja maalitilikin tuli avattua tv-kameroiden loisteessa Jyväskylässä. Muita tehoja kausi ei sitten tuottanutkaan. Jokiraidan sopimus on mallia 1+1 vuotta.

» Lähetä palautetta toimitukselle