Jussi Tarvaisen kausi jatkuu Tshekissä

LIIGA / Uutinen
Lappeenrannan SaiPan kanssa sopimuksensa purkanut hyökkääjä Jussi Tarvainen siirtyy Tshekin liigaan. Miehen uusi joukkue on KLH Chomutov.

Tarvainen hankittiin SaiPaan profiilihyökkääjäksi, mutta 32-vuotias pelaaja ei missään vaiheessa saanut peliään kulkemaan odotusten mukaisesti. 37 ottelussa tilille merkittiin pisteet 6+8=14.

Hokej.cz-sivuston mukaan siirrossa suurta roolia näyttelivät seuran suomalaispelaajat Jan Lundell ja Marko Toivonen, jotka häärivät seurajohdon apuna Tarvaisen hankkimisessa. Chomutovissa Tarvaisen odotetaan tuovan rightin hyökkääjänä uusia mahdollisuuksia joukkueen hyökkäyksiin ja mieheltä toivotaan ennen kaikkea maaleja. Hyökkääjän iso koko (190cm & 92kg) oli myös yksi syistä, miksi Chomutov valitsi vaihtoehdoista Tarvaisen.

Tarvaisen siirtopaperit saapuivat juuri ennen siirtotakarajaa ja miehen odotetaan liittyvän joukkueeseen maanantaina. Uransa aikana Tarvainen on pelannut SM-liigassa SaiPan ohella KalPassa, JYPissä ja Tapparassa. Lisäksi mies on kiekkoillut Ruotsissa ja Sveitsissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle