BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Jussi Savolainen Jokipoikiin

MESTIS / Uutinen
Viikon päästä käynnistyvään Mestikseen valmistautuva Jokipojat sai takalinjoilleen täydennystä, kun kokenut kuopiolaiskasvatti Jussi Savolainen liittyy joensuulaisjoukkueeseen. Lisäksi koeajalla ollut Harri Huohvanainen palkittiin sopimuksella.

Suurimman osan viime kaudesta Savolainen luuti Sportin pakistossa, jossa pelasi 32 ottelua tehoin 2+9. Kausi päättyi ennen aikojaan olkapään hajottua leikkauskuntoon. Ennen Vaasan keikkaansa Savolainen uurasti Ruotsin Allsvenskanissa ja muutaman ottelun Norjan pääsarjan Furusetissa.

Jokipojille oikealta laukova 26-vuotias puolustaja on merkittävä vahvistus.

- Kätisyys on merkittävä apu Savolaisella, sillä se tuo monipuolisuutta pelaamiseemme. Savolaisella on myös kokemusta kovista peleistä, miettii joensuulaisjoukkueen päävalmentaja Jarno Pikkarainen.

Savolaisella on kokemusta SM-liigasta kaudelta 2005-06, jolloin mies pelasi 55 ottelua kasvattajaseuransa KalPan paidassa. Tehopisteitä kertyi 2+2.

Savolaisen sopimus on yksivuotinen, mutta sen sijaan oman kasvattinsa Harri Huohvanaisen kanssa Jokipojat solmi kerralla kaksivuotisen paperin. 21-vuotias puolustaja aloittelee ensimmäistä kauttaan miesten sarjoissa.

- Harri on mennyt kesän ja syksyn aikana eteenpäin hommassa saaden terävyyttä otteisiinsa. Oma lupaava kasvatti, jolla parhaat vuodet ovat vielä edessä, luonnehtii Pikkarainen nuorta suojattiaan.

Viime kauden Huohvanainen pelasi kovin tehoin Jokipoikien junioreissa ja sitä ennen kaksi kautta SaiPan organisaatiossa. Myös Harrin seitsemän vuotta vanhempi veli Henri Huohvanainen pelaa Jokipojissa.

Jokipojilla on nyt 25 pelaajasopimusta ja joukkue on kasassa. Ringissä ollut puolustaja Jani Oinonen ei jatka enää Jokipojissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle