Jussi Nättisen riehumisesta raportti Jääkiekkoliittoon

MESTIS / Uutinen
Jussi Nättisen toimet pukuhuonekäytävällä IPK-Hermes pelin kolmannessa erässä ovat johtaneet raporttiin kurinpitäjille
Kuva © Timo Savela
Iisalmen Peli-Karhujen ja Hermeksen lauantaisen pelin kolmannen erän ratkaisuhetkillä tunteet kuumenivat siinä määrin, että Jatkoajan saamien tietojen mukaan Hermeksen Jussi Nättisen poistuminen kaukalosta on poikinut raportin liiton kurinpitäjille.

Jatkoajan tietojen mukaan IPK-Hermes pelin kolmannen erän tapahtumat johtivat raporttiin Jääkiekkoliittoon. Ajassa 55.57 kun IPK:n Eetu Patronen sai kaksiminuuttisen ryntäämisestä, kiukutteli Hermeksen kapteeni Jussi Nättinen itsensä kymmenen minuutin käytösrangaistukselle ja suihkukomennukselle.

Matkalla pukuhuoneeseen Nättinen hakkasi mailalla kaukalorakenteita ja ainakin kerran jäähallin kipsilevyseiniä, joka rikkoutui ja vaatii korjaamista. Miehen rauhoittamiseen tarvittiin järjestysmiesten apua.

Tiedot hallilta kertovat, että järjestyksenvalvojat ovat tehneet tilanteesta raportin liittoon. Myöhään lauantaina Jatkoaika ei tavoittanut ketään Iisalmen Peli-Karhuista tai Mestiksen puolelta kommentoimaan, onko kyseistä raporttia tilanteesta jätetty.

» Lähetä palautetta toimitukselle