Jussi-Mikko Makkonen HeKiin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Viime kaudella Jukurien riveissä hyökännyt Jussi-Mikko Makkonen on tehnyt HeKin kanssa joulutaukoon asti kestävän sopimuksen. Mikko Niinikoski sen sijaan suuntaa Romaniaan.

Kasvattiseuransa Pelicansin lisäksi 27-vuotias Jussi-Mikko Makkonen on urallaan ehtinyt edustaa niin KooKoota, Kiekko-Vantaata kuin Jukureitakin. Makkonen kävi myös Heinolassa pyörähtämässä kaudella 2004-2005 pelaten kuusi Suomi-sarjakoitosta tehoin 1+4.

Kaksi edelliskautta maaliahne laitahyökkääjä vietti Mikkelissä. Jukureissa pelaamissaan 101 ottelussa Makkonen kokosi yhteensä 34 (21+13) tehopistettä.

Niinikoski Romaniaan, Pelicansista apuja

Sen sijaan toisensa perättäisen kautensa Heinolassa aloittanut Mikko Niinikoski, 31, suunnistaa Romaniaan. Niinikosken uusi seura on Unkarin pääsarjassa pelaava romanialaisjoukkue Sport Club. Kuluvalla kaudella 12 ottelua HeKin paidassa pelaamaan ehtinyt Niinikoski sai kasaan 1+5 tehopistettä.

Kokenut hyökkääjä on aiemminkin urallaan pelannut Suomen rajojen ulkopuolella miehen kiekkoiltua kausina 2005-2008 Sveitsin, Ruotsin ja Tanskan sarjoissa.

HeKi saa yhteistyöseurastaan Pelicansista laina-apuja tuleviin Mestis-koitoksiin, kun puolustaja Joonas Hurri ja hyökkääjät Antti Tyrväinen, Marko Pöyhönen sekä Arsi Piispanen siirtyvät heinolalaisjoukkueen vahvuuteen.

» Lähetä palautetta toimitukselle