Jussi Markkanen palaa Edmontoniin

NHL / Uutinen
Työsulkukaudella Venäjän liigan Lada Togliattia edustanut Jussi Markkanen palaa NHL-ympyröihin varaajajoukkueensa Edmonton Oilersin pelipaidassa. Markkasen ja Oilersin sopimus on kestoltaan kaksivuotinen.

Työsulkukaudella Venäjän liigan parhaimpiin maalivahteihin lukeutunut Markkanen saa haastaa Ty Conklinin taisteluun Oilersin ykkösvahdin asemasta.

30-vuotiaalla Markkasella on takanaan loistokausi Venäjällä ja entuudestaan tutussa organisaatiossa Markkasella on elämänsä tilaisuus nousta pelaavaksi maalivahdiksi maailman kovimmassa jääkiekkoliigassa.

Nieminen ja Numminen liikkeelle NHL-mylläkässä

Ville Nieminen on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen New York Rangersin kanssa. 28-vuotias tamperelainen siirtyy näin jo neljänteen NHL-joukkueeseensa uransa aikana. Edellisellä pelatulla NHL-kaudella mies edusti Calgary Flamesia ja joukkue olisi voinut pitää Niemisen vielä riveissään, mutta Flames päästi Niemisen vapaiden agenttien markkinoille. Nyt Tapparan miehen suuntana on Manhattan.

Rangersin hyökkäyskalusto on viime viikkojen siirtomylläkän jäljiltä vielä hyvin keskeneräinen. Nieminen olikin yksi seuran ensimmäisiä hankintoja kuumana käyviltä pelaajamarkkinoilta.

Myös 37-vuotias Teppo Numminen jatkaa edelleen NHL-uraansa. Uusi joukkue on Buffalo Sabres, jonka kanssa Numminen teki yksivuotisen sopimuksen. Sopimuksen tarkemmat yksityiskohdat jäivät pimentoon.

Numminen ei pelannut ollenkaan viime kaudella. Konkaripuolustajalle Buffalo on vasta hänen NHL-uransa kolmas seura. Nummisella on takana 14 kautta Winnipeg/Phoenixin riveissä sekä Dallasissa pelattu toissa kausi.

» Lähetä palautetta toimitukselle