BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Jussi Markkanen ja Petr Nedved Oilersiin, Helminen Manhattanille

NHL / Uutinen
New York Rangersin joukkueen tyhjennysmyynti sai jatkoa tänään, kun Petr Nedved ja Jussi Markkanen kaupattiin Edmontoniin.

Edellisenä päivänä Rangers kauppasi laitahyökkääjä Alexei Kovalevin Montrealiin vaihdossa varausoikeuteen ja pelaajalupaukseen, ja Glen Satherin missio sai jatkoa kun Petr Nedved ja Jussi Markkanen saivat lähteä Edmontoniin. Vaihdossa Rangers sai Oilersin toisen kierroksen varausoikeuden, farmimaalivahti Stephen Valiquetten sekä Dwight "Dwaipe" Helmisen.

Petr Nedved on pelannut Rangerseissa 478 ottelua, ja tehnyt niissä 351 pistettä. Rangers valmistautuu epäselvään tulevaisuuteen kauppaamalla kaikki paljon ansaitsevat veteraaninsa joille vain ottaja löytyy.

Markkanen edusti vielä viime kaudella Edmontonia, kunnes joukkue kauppasi hänet Rangersiin. Suomalaismaalivahti on onnistunut tällä kaudella New Yorkissa hyvin, ja olikin noussut fanien suosioon hyvillä otteillaan. Edmonton taas on kärsinyt maalivahtiongelmista Tommy Salon epätasaisten otteiden johdosta.

Dwight Helminen on pelannut korkeakoulusarjassa ollen joukkueensa neljänneksi paras pistemies. Oilers varasi hänet vuonna 2002 kahdeksannella kierroksella. Helminen on edustanut Yhdysvaltoja kaksi kertaa juniorien MM-kisoissa, vuosina 2002 ja 2003

» Lähetä palautetta toimitukselle