BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Julkuselle kahden ottelun kakku

MESTIS / Uutinen
KooKoon Olli Julkunen on tuomittu kahden ottelun mittaiseen pelikieltoon. Hyökkääjän kakku juontaa juurensa keskiviikkoisen HeKi-ottelun tapahtumista.

KooKoon ja HeKin välisessä Mestiksen runkosarjaottelussa heinolalaishyökkääjä Joni Isomäkeä sääntöjen vastaisesti taklannut Olli Julkunen on tuomittu kahden ottelun mittaiseen pelikieltoon.

Julkuselle lätkäistyn kakun perustelut ovat seuraavat:

"Tapahtumasta olevan kuvatallenteen perusteella Julkunen ojentaa käsivarren, joka osuu kyynärpäällä taklattavaa pelaajaa korvan- ja niskan alueelle. Tilanteen vaarallisuudesta johtuen taklattu pelaaja lyö holtittomasti päänsä jäähän ja loukkaantuu, eikä kykene jatkamaan ottelua. Vaikka ottelun tuomaristo ei määrännyt tilanteesta rangaistusta, voidaan todeta, että kyseessä on pään-/niskan alueelle kohdistunut taklaus jonka seurauksena pelaaja loukkaantuu. Sääntökirjan § 540 mukaan pelaajalle, jonka päähän kohdistuneen taklauksen seurauksena vastustaja loukkaantuu, tuomitaan ottelurangaistus."

Kovia kokeneelle ja keskiviikkona kaukalosta suoraan lääkärin pakeille passitetulle Isomäelle päähän kohdistunut tälli ei ole miehen uralla ensimmäinen, sillä hyökkääjä joutui jo kuluvan kauden harjoitusottelurupeaman aikana olemaan muutaman kamppailun sivussa tositoimista aivotärähdyksen vuoksi.

Julkunen kärsii pelikieltonsa KooKoon seuraavissa otteluissa Sportia (8.10.) ja TuToa (9.10.) vastaan.


Olli Julkunen viettää kaksi seuraavaa ottelua katsomon puolella.
Anette Naroma http://anskun.net

» Lähetä palautetta toimitukselle