Jukurit vahvisti rivejään

MESTIS / Uutinen
Niko Laakkonen loikkii ensi kaudella Jukureiden riveissä.
Kuva © Joona-Pekka Hirvonen
Mestiksen mestaruuteen päättyneellä kaudella yltänyt Mikkelin Jukurit vahvisti tiistaina joukkuettaan neljällä pelaajalla. Mikkeliläisjoukkueella on nyt kasassa 16 pelaajasopimusta tulevaksi kaudeksi.

Uusina pelaajina Mikkelin Jukureiden miehistöön liittyvät hyökkääjät Niko Laakkonen, Joonas Kalliola ja Juuso Sipola. Puolustuspää vahvistuu Roy Pihlströmillä.

Laakkonen, 24, on KalPan kasvatti, mutta hän on pelannut neljä edellistä kautta Mestis-seura SaPKossa. Viime kaudella pässipaidassa mies iski komeat 35 tehopistettä 44 pelaamassaan ottelussa.

– Laakkonen on riittävän kokenut, mutta edelleen vahvasti eteenpäin pyrkivä kaveri, Jukureiden pelaajakoordinaattori Tommi Kerttula kertoo.

Kalliola, 21, on edustanut Rauman Lukkoa aina A-nuoriin saakka. Päättyneellä kaudella mies kiekkoili LeKissä. Isokokoinen Kalliola voidaan istuttaa niin keskushyökkääjän kuin laiturinkin tontille.

Oulun Kärppien kasvatti Sipola, 20, liittyy Jukureihin Lukon A-nuorista.

– Tapasin Juuson kauden aikana ja yhteinen näkemys hänen uransa seuraavista askeleista löytyi nopeasti, pelaajakoordinaattori Kerttula taustoittaa.

Puolustukseen mikkeliläisjoukkue hankki Roy Pihlströmin, 23, Kiekko-Vantaasta, jossa hän on pelannut kaksi edellistä kautta.

– Pihlström on jämäkkä kaveri. Vahva kamppailija, joka pystyy liikuttamaan kiekkoa laadukkaasti, Kerttula kehuu.

Pelaajakoordinaattorin mukaan Jukurit hakee pelaajia vielä jokaiselle pelipaikalle. Prioriteettilistan kärjessä on kuitenkin maalivahti, profiilipuolustaja sekä kärkisentteri.

Jukureilla on nyt kasassa yhteensä 16 sopimusta tulevaksi kaudeksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle