JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Jukurit testaa kahden hyökkääjän taidot

LIIGA / Uutinen
Tuomainen kiekkoili viime kaudella TUTOssa.
Kuva © Timo Savela
Mikkelin Jukurit on tehnyt koeaikasopimukset Mikko Virtasen ja Miikka Tuomaisen kanssa.

Jukurit aloitti maanantaina kesäharjoituksensa ja harjoitusryhmässä mukana ovat sopimuspelaajien lisäksi koeajalla olevat Mikko Virtanen sekä Miikka Tuomainen.

Tuomainen aloitti viime kauden Saksan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla EHC Klosterseen riveissä, mutta siirtyi joulukuussa TUTOon. TUTOssa 29-vuotias hyökkääjä tehtaili 25 ottelussa tehot 5+3. Isokokoinen (191 cm/102 kg) Tuomainen on pelannut urallaan yhteensä Liigassa 474 runkosarja- ja pudotuspeliottelua TPS:n, Lukon ja HIFK:n sotisovissa.

− Tuomainen on kokenut pelaaja, jolle me haluamme antaa mahdollisuuden tryoutilla. Isokokoinen karpaasi on ollut muiden silmissä kenties hieman kadoksissa, mutta me katsomme tilanteen raikkailla silmillä, kommentoi Jukureiden päävalmentaja Risto Dufva.

Virtanen siirtyy Mikkeliin puolestaan Jyväskylästä, jossa on pelannut koko uransa. Päättyneellä kaudella 24-vuotias hyökkääjä toimi JYP-Akatemian kapteenina ja iski 35 ottelussa tehot 5+5. Hän pääsi pelaamaan myös 16 Liiga-ottelua, joissa syntyivät tehot 3+1. 

− Virtanen on eräänlainen "myöhäisherännyt" tapaus. Seuraavaksi katsomme, löydämmekö tämän taitopelaajan kanssa yhteisen tulevaisuuden, Dufva kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle